Full fart!

Go’ kväll. Idag har det varit full fart. Gick upp med tuppen (nästan före) och slängde mig i bilen ner till IKEA. Behövde göra lite feta inköp insåg jag (eftersom det mest ekar här hemma). Sagt och gjort så kom man hem 5-6 timmar senare och var lika många tusenlappar fattigare. Hyffsad timpeng med andra ord! 😉

När jag rullar in på parkeringen hemma så står farsan och väntar med en skåpbil. Hade i ett svagt ögonblick lovat honom att hjälpa han sambos dotter att flytta så jag bytte kläder och kastade mig iväg på nya äventyr. 3 timmar senare var jag hemma igen efter en rejäl omgång flyttlass (tredje våningen och ingen hiss). Fram med gräsklipparen innan svetten ens hann torka och nu, en dryg timma senare sitter jag här nyduschad framför datorn. Snacka om att den här dagen försvann fort. Det enda som återstår nu är väl att gå ut och tömma min egen bil på alla prylarna jag köpte på IKEA. Det hann jag aldrig med. Sen ska klabbet monteras också… 🙁

2 kommentarer

  1. Fint med en heldag! En annan har varit till Söderhamn och tillbaka för att titta på en båt. Sen hem till en jobbarkompis och hämtat klingersborr och sen vidare till en kund och skruvat upp lite kabelkanaler. Full rulle här med andra ord också! Men visst fan är det kul! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *