Lounge.

På fredag, alltså i övermorgon, slår f.d. Harrys i Kinna upp dörrarna till Lounge – Kinnas nya nattclub. Helt klart väbehövligt med lite nytt blod här i kommunen. Ska inte dit nu i helgen, men nästa helg tänkte jag och Lundberg ta en sväng och kolla in läget. Har du vägarna förbi så kom in och säg tja så bjuder jag alla bloggläsare på en bärs! 😉

Vi ses vid bardisken! 😀

loungeclub-premiar.jpg

4 tankar om “Lounge.

  1. De va jävligt vågat! Synd att jag inte är hemma denna helgen då! annars hade jag givetvis tagit mig tid att bli bjuden på en öl av självaste Jonasson =)
    Ha de gött!

  2. Haha, japp. Friskt vågat, hälften vunnet!
    Alltid kul att träffa folk som läser bloggen, så varför inte bjuda på en öl som tack för allt ni får stå ut med. Fast i och för sig hade jag över 200 unika besök igår, så risken finns att fler kanske hittar till Lounge nästa lördag… 😉

    Den risken tar jag. Skål!

  3. Tja Lundberg! Haha, ja du – nästa lördag är det vi som är kungar i baren. Och eftersom jag lovat att bjuda alla bloggreaders på en bärs så kan du vänta dig en gratisrunda broder! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *