Mafia 2 på väg!

Äntligen något positivt! Ett av de allra bästa pc-spelen genom tiderna, Mafia, kommer att få sin efterlängtade uppföljare. Illusion Softworks som ligger bakom spelet meddelade redan 2003 att man jobbade på Mafia 2 men sedan rann allt ut i sanden. Nu verkar det som om Tiscali Games har info som pekar på att utvecklaren verkligen jobbar aktivt med denna titel. En pressrelease är att vänta inom de närmaste dagarna… Och det är nice! 🙂

2 kommentarer

  1. Japp Mafia är, enligt mig, ett av de absolut bästa spelen som någonsin gjorts. Kanske det allra bästa, till och med. En uppföljare har ju varit planerad så oerhört länge men det har varit tunt med information.
    Hörde att trailern skulle godkännas för att få visas på Games Convention i Leipzig i veckan och nu verkar det alltså vara klart om vi ska tro Subdogs.

    Ser verkligen fram emot det här. Tack för länken förresten! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *