Senast sedda: Die Hard 4.0.

Som stort fan av Bruce Willis och hans karaktär John McClane från de tre tidigare Die Hard-filmerna var det ändå med hyffsat stora förväntningar som jag såg Die Hard 4.0. Den här gången får vår ensamme hjälte kämpa mot hackare som tänkt sig att, via rena terroristmetoder, slå ut hela infrastrukturen i USA för att nå sina mål. Fet action som vanligt och man bräcker alla de andra filmerna med påkostade actionscener och feta explosioner.

Gillar du Die Hard-rullarna så lär du inte bli besviken på fyran. Så se den!

bruce-willis.jpg

Yippie-kay-yay, motherfucker!

2 kommentarer

  1. Ville ju också se den. Han är min stora hjälte den sexiga Bruce.. Du skulle tagit mig med.. Men men..den som väntar på något gott…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *