Skeneburgare!

Kollade just sökhistoriken på min sajt och såg att någon hade sökt på ordet ”skeneburgare” och hittat min blogg. Skeneburgare – ett ord som står för en jävligt god hamburgare helt enkelt! Tror faktiskt inte en hamburgare kan bli mycket godare än så här. Vi snackar 200 gram nötkött, smörstekta champinjoner, friterad persilja och mängder av ost. That’s it! Allt serverat i ett gigantiskt bröd. En hamburgare för nästan 70 spänn. Mat för en man!

Googlade själv på Skeneburgare precis för att kolla vad jag fick för träffar. Högst upp återfanns min blogg men sedan såg jag också att chefredaktören för City Göteborg, Tina Lagerström, hade denna utsökta måltid på sin topp 3 semesterkäk-lista. Inte illa att hon upptäckt tjusningen med denna lokala företeelse.

Så välkommen till Frölich Grill i Skene och smaka på Sveriges, ja kanske världens godaste hamburgare. Tror nästan jag ska smälla i mig en sån ikväll faktiskt! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *