Testat Tafiti?

Enligt IDG har Microsoft precis släppt en betaversion av sin nya söktjänst Tafiti för att ta upp kampen med Google på lite sikt. Tafiti bygger på Microsoft egenutvecklade Silverlight, ett verktyg som förväntas konkurrera med Adobe Flash för övrigt.

Så ta och besök Tafiti.com och gör nån testsökning. Den är rätt läcker! 😉
(Kräver SilverLight men denna får du möjlighet att ladda ner via en länk på sidan)

2 kommentarer

  1. Wow! Den var inte fyskam vad microsoft plockat fram! RIktigt läckert faktiskt. Förresten så söker man på Jonasson får man 0 träffar på din blogg. Söker man på Jonasson Online får man även där 0 träffar! Där emot finns min blogg som första val! 😉 Gissa vad det betyder?

  2. Ja den ser onekligen ganska trevlig ut, förutom att den innehåller mycket lull-lull.
    Störande det där med sökningen. De verkar använda ett helt annat system än Google eller så indexerar den på annat vis. Jag får kolla på detta. Högst frustrerande. Däremot ligger jag trea på Google om man söker på Jonasson 😉

    Får väl skylla på att den är beta så länge då…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *