Äntligen standard för mobilladdare!

usb-logo.jpg

Nu verkar det som om Motorola, LG, Samsung, Nokia och Sony Ericsson enats om att använda sig av micro-usb som gemensam standard för mobilladdare på företagens samtliga kommande mobiltelefoner. Inte en dag för tidigt att de nu gör slag i saken. Det betyder ju att det blir en baggis att få tag på en laddare när man har glömt sin hemma.

Läs mer hos M3.

3 kommentarer

  1. Japp. Det var inte en dag för tidigt. Snart kan man kassera alla gamla laddare och bara släpa runt på en usb-kabel som funkar till rubbet! Helst till att tanka över musik till mp3-spelaren också. Och synka mobilen. Och tanka från kameran. Och videokameran. Och till den bärbara hårddisken… 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *