Bra fast dåligt.

Telia går ut hårt för att ta tillbaks alla kunder som säger upp sina fasta abonnemang till fördel för mobilabonnemang. Med Telia Home Free är det meningen att man ska ringa via trådlösa nätverk. Den stora fördelen är att ett samtal hemifrån aldrig blir dyrare än uppkopplingsavgiften (jävla dum avgift förresten) men för att det ska fungera behöver du teckna ett abonnemang för 199 kronor per månad samt ha mobilabonnemanget Telia Till Vänner och dessutom en Nokia 6086.

Allt enligt IDG.

Läs också mer om detta på Mobil.se.

2 kommentarer

  1. har haft telia home free sedan oktober 2007,det fungerar helt värdelöst.alla samtal bryts efter bara några minuter och ibland fungerar det inte alls. kvaliteten på systemet är uselt och när man pratar i telefon så är det som att prata i en gammal nmt telefon med dålig mottagning.

  2. Tja Kim.
    Det var som tusan, Telia brukar ju annars ha hög kvalitet på sina tjänster (fastän alltför dyra) men det här vittnar ju om motsatsen. Kanske var deras teknik inte riktigt redo för trådlösa samtal ännu, eller så var det Nokia-luren som krånglade. Gissar att du har Nokia 6086, eller finns det fler nallar som stöder tekniken?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *