Deluxe bloggar!

För alla er som följer Sveriges Radio P3’s flaggskepp Deluxe i etern på onsdagar och fredagar mellan 16.08-18.00 så vet ni att Deluxe-gänget just nu laddar inför två showkvällar på Storan i höst. Ett led i uppladdningen är den blogg som Deluxe nu dragit igång (med lite hjälp av undertecknad 😉 ).

deluxe-teaser-01.jpg

Deluxeonline.se kan vi sedan igår kväll följa processen från första manusmöte fram till premiär via foton, videoklipp och kommentarer från gänget själva.

Så ta och surfa över till Deluxeonline.se och var med från start och glöm för allt i världen inte att boka biljetter till Deluxe Jättebalunz på Storan i Göteborg den 26 och 27 oktober. Detta görs lämpligtvis via Storans hemsida eller Ticnet.

Vi ses!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *