Den perfekta låtlistan?

Lagom till kvällens förfest så har PC För Alla idag testat programmet Mufin MusicsFinder. Programmet säger sig läsa av din musiksmak och sätta ihop en spellista baserat på den musik du just lyssnar på.

Funkar det?
Ja, uppenbarligen är detta mer än en kul grej enligt skribenten. Intressant…

Jonasson gjorde alltså givetvis det enda rätta, och har just installerat programmet. Det går just nu igenom alla mina låter och vi får se vad resultatet blir lite senare.

Så länge kan du ju ladda ner Mufin till din PC här. Gratis förstås! 😉

Uppdatering: Jodå, programmet plockar ut liknande musik. Verkar som om den baserar det på BPM eller nåt. Det funkar, men kanske inte alltid helt logiskt. Den blandar punk, pop och hårdrock. Man tycker att det borde ta hänsyn till id3-taggar som musikgenre förutom de andra algoritmerna för att fastställa den perfekta låtlistan.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *