Helkväll!

God kväll bloggreaders! Igår kväll var undertecknad tillsammans med Lundberg och Haraldsson ute på Lounge i Kinna. Vi började kvällen med pizza, öl och lite Wii Sports hemma hos Lundberg. Sedan drog vi iväg till Lounge och stövlade in. Inte speciellt mycket folk när vi kom dit men det fylldes snart på.

Det blev go stämning och alla verkade vara på topp. På andra våning var det lite mer rocktema än på nedervåningen vilket passade mig strålande, så vi höll mest till där uppe. Plötsligt slank Olle Sarri förbi (ni vet Anton från C/O Segemyhr) och snart därefter sprang vi på Jovan Radomir på nedervåningen (hårdrocksciceron på SVT). Lundberg snackade om att det hade varit nån kändismatch i närheten, vilket borde förklara den kändistäta kvällen. Träffade även på min gamle granne och polare ”Allpajken”. Det var kul! Måste säkert vara 4-5 år sedan vi sågs senast.

Sist men absolut inte minst så träffade jag också på en trevlig tjej som jag hoppas få återse snart igen. 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *