iPod Touch.

Vid gårdagens Apple Special Event så presenterade Jobs bland mycket annat en ny iPod-serie vid namn iPod Touch. Modellen kan mest liknas vid en ultratunn iPhone utan telefonfunktion.

apple_ipod_touch.png

Läs mer hos IDG och glöm inte kolla in den officiella hemsidan.

4 kommentarer

  1. Ja, man undrar ju varför man egentligen skulle välja en iPod Touch istället för en iPhone när de innehåller i princip samma mjukvara men utan telefonfunktion i den förstnämnda. Visst, den är lite mer slimmad men vad mer? Billigare möjligtvis…och tillgänglig omgående kanske! 😉

  2. Jag kommer absolut köpa Touch men inte iPhone. För det första måste vi vänta hur länge som helst på iPhone. För det andra kommer iPhone som i USA säkert vara exklusivt till en teleoperatör. Inte tänker jag byta till något dyrare bara för att kunna köra iPhone. För det tredje så tycker jag att ipod touch är så mycket snyggare än iPhone och den har mer minne. Jag tycker att man ska använda en telefon för att ringa. iPod touch har ju det coola med iphonen: touch displayen, och den har mer minne. och den är billigare!

  3. Tjena Jonas.
    Rykten säger att iPhone kommer att börja säljas i Europa redan den 18 november, och att den då kommer med 3G. Men det är ju inga bekräftade uppgifter, so don’ quote me on that! 😉
    När det gäller operatörer så har jag hört ryktas om både 3 och Tele2 men det återstår ju också att se.
    Sen kan jag hålla med dig att formatet på iPod Touch är betydligt trevligare än iPhone. Tunnare och slimmare på alla vis. Sen lär det ju som sagt bli billigare och ha bättre batteritid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *