Mac-frälst!

Var hemma hos en jobbarkompis idag på lunchen och spanade på hans nya Mac mini in action. Vi körde HD-film till en 42-tums plasma och browsade runt i iTunes Cover Flow i fullskärm. Hyffsat nice! Man kan lätt säga att jag är Mac-frälst och får jag bara loss 6000 spänn nästa månad så vet jag exakt vad jag ska köpa! 😉

mac-mini.jpg

5 kommentarer

  1. Härligt att höra att du är inne på samma spår! Jag är kör i min MAC! Bästa datorn jag ägt vågar jag påstå nu faktiskt! Fast CoverFlow är ingen höjdare imho. Då är Vista MCE snyggare… fast visst det är lite läckert! Köp en mac nu så kan vi hitta lösningar tillsammans!

  2. Tjena Hampus! Ytterligare en Mac-ägare. Kul!
    Kollade din sida också förresten. Oerhört snygga bilder du tar. Proffsigt!

    Keep it up så hörs vi!

  3. Ja, helt plötsligt känns Mac hur grym som helst. Måste bara ha en. Vad jag däremot är besviken på är hur Apple slängt ihop Front Row. Inte alls proffsigt. Man hade förväntat sig något i stil med Vista Media Center – minst! Men nädå, bara textmenyer som hämtat från nån gammal förstagenerations iPod. Trist.

    Får leta lite efter open source-lösningar på detta problem! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *