Mac-snack.

Lundberg kom över en sväng ikväll. Hans internetuppkoppling hade visst rasat hemma och abstinensen började väl sätta in. Vi satt och snackade skit en stund. Var tvungen att dema min nya Mac mini för honom lite grann, nu när han ändå ska köpa ny TV. Då är det ju läge att investera i ett fett mediacenter samtidigt, såklart!
Så jag satt där och visade lite vad Macen går för, och jag tror nog att han blev lite impad. Fast det satt nog långt inne och han dolde det väl. Men erkänn att du allt blev lite sugen på en Mac mini, göbbe!? 😉

9 kommentarer

  1. Mac FTW! Du borde titta lite på en SONOS system till hemmet! Plockade hem ett idag. Och kan säga att det är KLOCKRENT, nu snackar vi livsnödvändiga nödvändiga funktioner! Jag är kär!

  2. 😛 Jo ja lite impad blev jag allt! Men jag tycker nog allt att den surrrrrrra lite väl mycket ”ahahah”.. nä den var fin som fan, men har inte pengar just nu till en. En ny tv får bli bra till att börja med.

  3. Lundberg >> Japp, köp du TV’n så dröjer det nog inte länge innan du kommer till insikt. Och då kan du komma bort till mig här…till gaaayhyllan! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *