Nackspärr och kräftskiva.

Go middag bloggreaders.

I morse vaknade jag vid pass 05:30. Var tvungen att häva mig ur bingen 45 minuter tidigare än vanligt eftersom vi har kräftskiva med jobbet på kontoret i Göteborg ikväll och då vill man ju slippa ta bilen. Så det fick bli bussen idag. Därav den tidiga timmen.

Vaknade förresten med en grym nackspärr också. Det var ett tag sen nu… Men det är inget man saknar direkt. Har väl legat illa i natt. Läge för nya kuddar kanske?

Kräftskivan ikväll lär bli livad som vanligt. Undertecknad ingår i festkommitén och vi har en del kul på gång. Det blir snapsvisor, livemusik, filmvisning och karaoke förutom kräftor och öl då förstås!

Lär väl bli ganska lugnt i morgon med andra ord…

I övrigt har det varit en mycket intressant vecka. I söndags drog vi igång bloggen för Sveriges Radio P3’s Deluxe. En blogg som jag jobbat med att utveckla lite från och till under sommaren. Ett jättekul projekt och en ära att få deltaga i. Ta och kolla in resultatet på deluxeonline.se. Den kommer uppdateras i princip dagligen fram till den show som Deluxe kör på Storan i Göteborg den 26’e och 27’e oktober. Givetvis kommer undertecknad att finnas på plats.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *