Wii rockar!

Wii som spelkonsoll rockar fett! Sällan har det varit så roligt att dra ihop ett gäng och stå och svinga framför TV’n med några öl i näven, som när Nintendo Wii tog över hemma i vardagsrummet.
Det sköna är att alla kan spela också. Spelar ingen roll om man aldrig har hållit i en spelkontroll i hela sitt liv, det funkar ändå. Och alla tycker det är svinkul!

Det är denna spelglädje som nu tagit Nintendo tillbaka i försäljningstoppen igen efter 17 långa år. Kort sagt, flashig grafik är inte allt. Det är spelglädjen som räknas.

Välkommen tillbaks på toppen, Nintendo!

8 kommentarer

 1. Jag har faktiskt bara det medföljande Wii Sports men det är riktigt kul om man är några stycken. När det gäller kommande titlar så har jag väldigt dålig koll på Nintendo i allmänhet numera (hade NES och Super Nintendo för 15 år sedan), men ett spel som jag är sugen på är Rockstars Table Tennis. Det verkar bli riktigt kul när det kommer till Wii.

  Zelda har jag faktiskt inte spelat sen NES-tiden, för övrigt… Är det nya verkligen bra?

 2. Det nya Zelda är riktigt bra, om man har det tålamodet 😉
  det är väldigt fint i alla fall.
  jag spelade aldrig färdigt.
  kanske en annngång =)

 3. Men vafan, man måste ju spela klart det. 50 timmars speltid har jag med hjälp av polare. Och då har jag inte tatt alla hjärtan och sådant. Kolla in Metroid också och Mario Wii. Lär bli hur fett som helst.

 4. ja jag vet, men jag har / hade inte riktigt det tålamodet som jag borde haft!
  hur mkt tog du då? spelade du varje dag?
  Metroid är kul dock. Mario är jag sådär tokig i.

 5. varken Metroid 1 el 2?
  de är kul =) prova.
  ok grattis, får kanske spela färdigt någongång se hur det slutar…

 6. Haha. Kul med lite inlägg från Nintendo-fantaster!
  Kan ju tillägga att jag aldrig lirat nåt Metroid-spel, men Mario är man ju rätt såld på. Tankade faktiskt hem Super Mario Bros (NES) till Wii härom månaden). Svinkul och retro! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *