Angående Medison.

Satt här och funderade på vart svenska företaget Medison hade tagit vägen. Ni vet dem som var i hetluften för några månader sedan, då de gick ut och sa att de skulle sälja en bärbar dator vid namn Celebrity för 1000 kronor. Folk beställde, pengar drogs från konton men det kom inga datorer. Medison beklagade sig och sköt upp leveransdatumet ett par veckor för att sedan betala tillbaks alla pengar till kunderna igen och gå under jorden.
Detta var väl en dryg månad sedan nu och det har varit tyst som i graven kring företaget – tills nu. Medison har nämligen skrivit på sin hemsida att man köpt ett brasiliansk företag med 40 anställda. Heja! Informativt? Icke!

Vad vill de kommunicera ut med detta meddelande? ”Vi lever”? Bättre att hålla käft om man inte har nåt vettigt att komma med, anser jag…

Detta kan mycket väl vara ett sista dödsryck för skandalföretaget. Tell me I’m wrong, Medison!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *