En vecka kvar!

Om en vecka är det dags. Deluxe, humorgänget från Sveriges Radio P3 äntrar scenen på Storan i Göteborg i sin nya show, Jättebalunz. Vi får träffa alla de gamla klassiska karaktärerna. Vi snackar Folköl Rydén, Ävaa Tosstensson, Vanheden, Björne & Snigel, partyclownen, Johan med sexdagboken, Jörgen Karmapolis, Boogie Eriksson och många många fler. Allt till de sköna tonerna från Tobbe Sjökexet Carlssons mixerbord.

Så ta och beställ biljetterna på stubben. 200 spänn styck! Som stulet! Så ses vi på Storan nästa vecka. Väl mött! 🙂

Deluxe Jag hatar Snigel Show

Glöm för all del inte att följa förberedelserna från manusmöte till färdig show på Deluxe nya blogg, späckad med bilder, videoklipp en massa annat godis.

Länkar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *