Helg!

Äntligen helg igen. Det har varit en körig vecka där tiden inte riktigt har räckt till. Har mest suttit och försökt konvertera en massa data via Access-MDB’er fram och tillbaks. Ett jäkla meck att få ihop det som man vill ha det.

Ikväll bär det av hem till Lundberg. Det blir lite god mat, gott att dricka och allmänt trevlig, avslappnad stämning. Det ska bli skönt. Och kul att träffa dem igen. Det var ett tag sedan sist.

Kent. Tillbaka till samtiden.

Köpte förresten Kents nya skiva på releasedagen här i veckan. Tillbaka till samtiden heter den. Singelspåret Ingenting har ju gått varm här hemma men annars hade jag inte hört något om albumet alls innan jag sprang och inhandlade det. Lite svår i början men det växer. Finns helt klart ett antal spår med potential att hamna på en mix-CD till bilen i vinter.

Sett och hört i veckan:

  • Kent – Tillbaka till samtiden. Betyg: 3/5
  • Ratatouille. Betyg: 3/5
  • Beck 24 – I Guds namn. Betyg: 4/5

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *