Jonasson i Katrineholm.

Hotell Statt Katrineholm

God kväll. Sitter här i mitt hotellrum på Hotell Statt i centrala Katrineholm. Har nyss varit nere i restaurangen och ätit en vegetarisk pasta med skogschampinjoner, brocolli och en krämig sås på soltorkade tomater och parmesan. Givetvis med en stor stark till. Inte alls dumt!

I morgon och på torsdag ska jag hålla utbildning hos en ny kund till oss här uppe. Har varit där idag och satt en massa systemparametrar och gått igenom databaser, arbetssätt och diskuterat diverse systemflöden. Spännande! Men i morgon drar alltså utbildningen av personalen igång.

Innan det är dags för sängen så tänkte jag försöka slänga ihop en PowerPoint inför morgondagen (om jag orkar), i annat fall får jag ta den där gamla som jag brukar använda.

Förresten, har du vägarna förbi Statt i Katrineholm i morgon kväll så titta in i restaurangen vid nio så tar vi en bärs. Cheers!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *