Jonasson summerar helgen.

God kväll. Det har varit en trevlig helg. Behaglig och skön.
I fredags blev det lite god mat och en film, ganska soft. I lördags däremot drog vi till Göteborg och kollade in Deluxe på Storan. Hur kul show som helst! En riktig höjdare. Efteråt gick vi backstage och hälsade på gänget. Kul att få se dem i verkligheten, off stage. Sen buss hem igen. Kom hem och insåg att jag hade tappat husnyckeln så jag fick knäcka ett fönster för att vi skulle komma in överhuvudtaget. Trist!
Idag har det mest varit soft. Pizza och film. Skulle egentligen jobbat vidare med ny design på bloggen och ett par andra nya features som jag har på gång men det har inte hunnits med.

Just nu håller jag förresten på att installera Crysis-demot. Slungade hem det i förmiddags. Vi får väl se om det överhuvudtaget går att köra på min gamla dator…

Just det, dagens låt är Berlin med Kent från nya skivan.

3 kommentarer

  1. Har kör igenom Crysis demot nu ett par gånger, känns inte helt revolutionerande men endå. Min Athlon 64 X2 Dual Core och mitt Geforce 7900 GTX hänger inte riktigt med längre 🙁

    I brist på glasrutor i detta lir, funkar det att skjuta av lite palmer… 🙂

  2. Tjipp!
    Själv tankade jag hem det igår och installerade, men när jag skulle ladda första uppdraget ”Contact” så dök CryEngine.exe och jag droppade till desktop igen. Omstart av spelet och vid andra laddningen så gick strömmen hemma. Gissar att det inte var meningen att jag skulle få lira Crysis-demot igår.

    Får ta och testa ikväll igen. Sitter för övrigt på liknande konfiguration som du, med en AMD Athlon 64 X2 Dual Core och ett GeForce 7950 GT. Vi får väl se hur det går. Man blir väl snart tvungen att investera i ett riktigt fett DX10-kort kan man tro… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *