Kalles randiga banan.

Nej, min kompis Kalle har inte fått nån könssjukdom. Det handlar om Kalles kaviar. Kalles randiga kaviar. Kalles randiga kaviar med banansmak!!
Nej, det är inget smaklöst skämt. Det är den smaklösa verkligheten som vi lever i.

Har smakat.
När vi dukade upp frukost på jobbet vid nio i morse som vanligt så låg den där och blängde på mig – Kalles Randiga Banan. Vad i helvete, tänkte jag! Alltså, hur fan kan man mixa banan med kaviar då? Det är ju som att äta Fisherman’s Friend och dricka mjölk. Funkar inte, helt enkelt!
Men man är ju ingen mes för det, utan man får ju våga prova. Och det gjorde jag. Och det smakade skit. Fy fan! Gissar att någon på Abba Seafood kommit på den här smaken på någon efterfest i produktionshallen…

Till och med vårt sunkiga kaffe i automaten på kontoret smakade gott efter den här hårresande smakupplevelsen.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *