Twisted Sister.

Läste på Expressens hemsida idag att pudelrockarna från 80-talet, Twisted Sister, var på väg tillbaks till Göteborg igen nästa månad. Ni vet det rejält sminkade gänget bakom hits som ”We’re not gonna take it” och ”I wanna rock”. Har faktiskt plattan Stay hungry från -84 stående i hyllan, när jag tänker efter. Den är tung! Egentligen skulle man sett dem en gång innan de ramlar av pinnen, de gamla gubbarna. Får se hur det blir… Lär förmodligen bli gött tryck när de drar på med I wanna rock kan man tro! 🙂

2 kommentarer

  1. Är det orginaluppsättningen? Såg själv ”Dee Schnider and the sick motherfuckers” för några år sen uppe i Karlstad. Nostalgi! 🙂

  2. Ja, jag tror faktiskt att det är originalmedlemmarna som man har dammat av inför det här besöket. Var de inte här i samma sättning härom året?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *