Är iPod Nano ful?

Apple iPod nano

Sitter här och är supernöjd med min nya iPod nano. Den är helt enkelt grym! Men alla verkar inte tycka det… Skribenten hos PC För Alla är av en annan åsikt. Han tycker att det nya formatet med den större skärmen är kass. Videofunktionen onödig och så vidare. Något motvilligt erkänner han ändå att CoverFlow-funktionen är ok. Men det är väl allt…

”Förbättringarna är få, men försämringarna desto fler.”

Vet inte hur människan tänker! Hur kan en uppföljande produkt som är bättre på alla punkter än sin föregångare, vara sämre? Bara på grund av att den är mer kvadratisk i storleken? Vakna! iPod nano rockar!! 🙂

14 kommentarer

 1. Japp, jag håller med dig Frk! Den är bara så grymt snygg i sin lilla exklusiva förpackning. Och bildkvaliten sen då? Hur grym som helst när man browsar i CoverFlow eller ser på en musikvideo…

 2. Den är helt grym! Men jag har inte lyckats få in nån musikvideo. Jag vet inte hur man gör. Vilket format ska de vara? Snälla, hjälp 🙂

 3. Hej Sara! Japp, visst är den grym! Hur skön som helst. Och det är inte heller några större problem att få in musikvideos på den.
  Först måste du importera dem till iTunes, och då hamnar de under Filmer i menyn till vänster, normalt sett. Sen kan du klicka och dra den film/musikvideo som till din dockade iPod. Ska funka. Eventuellt kan du behöva konvertera om dem först, för att passa iPoden och det kan du enkelt göra genom att högerklicka på filmen och välja Konvertera till iPod.

  Lycka till.

 4. Hej igen Sara. Förmodligen innehåller videon ljud av en komprimerad typ som inte iTunes/iPoden klarar av att ta spela upp. Prova med en annan video (helst MOV-format) så att du kan isolera detta som felkällan.

 5. Hej jo jag är nöjd med min på utseendet. Jag köpte min för någon månad sedan i Thailand! Men det är jag är missnöjd över är att den är så seg när man ska byta låt =/ Undrar om de kan vara för att jag har köpt den utomlands! Så det är någon beaktigt skit!

 6. Tjena Veronica!
  Japp visst är den snygg, den lilla Nanon. Själv har jag inte upplevt att den är seg när man byter låt. Men det kanske beror på vilken mjukvaruversion du har installerad. Prova att koppla den till datorn och uppdatara mjukvaran, om du inte redan gjort det.

  Lycka till, och tack för att du kikade in på bloggen. 🙂

 7. Hej , jag undrar om du vet namnet på den låten som de i mitten sjunger? de som står på springband . ^^

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *