Call Of Duty 4.

Sitter och funderar på att inhandla krigsliret Call Of Duty 4 till PC eller Xbox 360 till helgen, nu när lönen äntligen kommer. Man har läst mycket positiva kommentarer och recensioner om spelet, dels i branschpress men också i Aftonbladet och även i seriösa tidningar som t.ex. Svenska Dagbladet. och DN. Märks förresten att datorspel blivit rumsrent när det hamnar på kultursidorna i de två sistnämnda publikationerna

Sedan tidigare så har jag både Call Of Duty 1 och 3 till PC, samt Call Of Duty 2 till Xbox 360. Men såna här spel skall avnjutas med tangentbord och mus tycker jag. Annars förlorar man alltför mycket av känslan. En spelkontroll kan aldrig ersätta musen i det läget. Snabbheten, exaktheten och friheten känns överlägsen med mus och tangentbord.

Nån som vet om det finns nåt demo av CoD4 att ta hem? Får nog kolla upp det. Sen kanske det blir inköp när man kommer hem till helgen.

At ease, soldiers.

16 kommentarer

 1. Jag har CoD 4 till kryssboxen. Rätt skönt spel faktiskt. Men som sagt köp det till PC. Bättre känsla där. Även fast jag tyckte det var helt ok till 360.

 2. Jockeman var idag tvungen att köpa liret, och har precis hunnit installera detsamma. Ohh, har en känsla av att det kommer bli en lång kväll/natt alt. tidig morgon… 🙂

  ”At ease, soldier”

 3. Har nu lirat CoD4 multiplayer mappar dagligen, har lirat AA före CoD4 släpptes… kan inte sluta spela, helt fantastiskt spel, jag bryr mig inte om tracker pga. det förstör mycket av spelet, en del klan kamrater i AA stirrar sig blint på trackern och beklagar sig för att dom har ”dött” för många gånger, det finns alltid spelare som är 100 gånger duktigare än du. givetvis är det här endast min egen uppfattning och hoppas att ingen tar åt sig.

 4. Ahhhh!

  COD4 är ett av de bättre multiplayer liren på länge. Lite ”sitting duck” i början men allt eftersom så man ökar i rang så får de smaka bly.

  När fru och barn gått och lagt sig så är jag bänkad, e du…? 😀

  Summa summarum: ”Join the army”

 5. Hehe, kul att höra lite olika infallsvinklar på det här liret. Har ännu inte fått tummen ur att köpa det, men det kanske får bli en tidig julklapp till mig själv!? 🙂
  Hur är singleplayer-läget i CoD4? Nåt att ha?

 6. Ok, typ som i första Call of Duty då. Det var också kort, men en riktig trevlig upplevelse.
  Snackade med Lundberg idag när vi var ute och letade gran, och vi gör nog slag i saken och köper spelet innan jul… 😉

 7. Tjatja. Sitter också och funderar över att införskaffa Cod4, men dock till X-box 360 eftersom jag inte har en fullt så bra dator för tillfället. Har hört att det ingår en månad av X-box live om man köper Cod4 till 360? Någon som kan bekräfta detta? Mvh Robin

 8. Tjena Intresserad. Hm…jag har inte hört någonting om att det skulle ingå en månads abonnemang på XBox Live Gold med CoD4. Kollade på xbox.com men jag hittade ingen information om det där heller. Någon annan kanske vet?

 9. jag köpte mitt till xbox 360 och jag varvade det på 2 dagar det är riktigt kul på 360 och en riktig skön grafik……..

 10. Tja Dennis. Japp, jag börjar förstå att det är ett riktigt grymt spel. Får kanske ta och investera mina sista slantar i det, fast då blir det nog PC-versionen för min del. Jag är av den åsikten att sådana här spel ska spelas med tangentbord och mus.

 11. KÖP det inte varvade det på 5 och en halv timme på Veteran Skit enkel på singelplayer och mycket kort, multi player blir också änkelt. jag slutade spela efter singelplayer och gick och la mig sen nästa dag så började jag spela multiplayer och har spelat sammanlag 29 timmar och är lvl 55 den högsta. på tok för enkelt hela spelet. om jag får rekomendera köp quake 3 det är ett rikgitg spel

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *