DreamHack är sjukt stort!

Läste just lite intressanta fakta om DreamHackDN (av alla ställen) som ju startar idag. DreamHack är världens största LAN-tillställning och hålls två gånger om året på Elmia i Jönköping. Detta visste väl alla redan. Och att DreamHack innehar Guinness världsrekord i största LAN!

Men visste du till exempel att DreamHack omsätter 15 miljoner per år? Att man i år erbjuder en uppkoppling på 40GB/s? Att man säljer 120 000 burkar Joltcola = 30% av försäljningen i hela Sverige! Att hårdvarutillverkaren Cisco under en sådan här helg bidrar med switchar och annat datorgodis för en nätt summa av 40 miljoner kronor.

Alltså, DreamHack är ju bara sjukt stort! Och jag har aldrig ens varit där… 12 mil bort. Och nu är man 30! Är det försent? 😉

4 kommentarer

  1. Haha, gött Lundberg! Drar vi nästa vinter eller? Hade varit jävligt grymt att ta ledigt från jobbet några dagar för att dra på DreamHack med de andra kidsen! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *