Ladda ner gratis spel till Xbox 360.

IDG tipsar om att Microsofts Xbox Live-tjänst fyller fem år och det firas av tillverkaren genom att man låter alla användare ladda ner Xbox Arcade-spelet gratis Carcassonne via tjänsten under en begränsad tid. Så från och med idag finns detta erbjudande och det slutar gälla kl. 20:59 i övermorgon.

Den fjärde december är det även dags för en ny uppdateringen för Xbox 360 och dess tjänster och då bjuds vi möjligheten att köpa och ladda ner spel från gamla svarta Xboxen direkt till hårddisken på 360’n. Dessutom ryktas det om att vi ska kunna hyra nedladdningsbar film i HD-kvalitet via Xbox 360 och Live-tjänsten… Stay tuned! 😉

3 kommentarer

  1. Hej Adiz!
    Tror att film- och spelnedladdningen bara gällde för USA-marknaden (i alla fall när inlägget skrevs för över ett år sedan).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *