23 kommentarer

 1. Haha, bra att du kommer in och styr upp kriget här Kim. Bootcamp gör det möjligt för oss Mac-ägare att njuta det bästa ur bägge världar! 🙂

 2. Kul! Jag står i begrepp att uppgradera min Tiger till Leopard senare innan året är slut. Ska bli intressant. Man har ju hört mycket positivt om nya OS X.

 3. Personen som skrivit det är ju knappast neutral verkar de som. Han verkar mer gilla plast-hållet.
  Och de där argumentet om att PC är fulare ? Mac folk LETAR verkligen fel, du kan göra om din PC så att den blir 10 ggr snyggare än en vit plastbit. Eller varför bara inte köpa en snygg redan från början ?

 4. David… varför bygger inte PC-folket en snygg direkt från början? Utan att behöva bygga själv och trixa?

  Sen kan jag säga att OS X inte fungerar klanderfritt på PC som Fotografen påstår. Däremot fungerar XP/Vista riktigt bra på på en Mac. Dessutom får man ut mer prestanda ur program som t.ex. Photoshop i MAC än i PC, det är bevisat så det bara sjunger om det!

 5. Japp, Mac är oslagbart när det kommer till bildbehandling, media och design. Å andra sidan så spöar PC’n skiten ur allt motstånd när det gäller gaming och kontors-applikationer.

 6. Klart mac har en suck när det gäller att agera speldator. Bootcamp my friend bootcamp. Då är det inga problem med spel. Visst det går inte att jämnföra med en PC med SLi 8800…

 7. Ja du har rätt Kim. BootCamp gör väl det hela lite mer intressant. Men jag tänkte närmast på Mac OS vs. Windows.

  Apropå 8800… Hittat nåt?

 8. Har ägt en Macbook i 1 år nu… Härligt med en dator som inte hänger sig! 😉
  Lite orolig för virus bara!
  Dom dyker väl snart upp för Mac oxå ! 🙁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *