Tung vecka.

Det har varit en relativt tung vecka, rent jobbmässigt sett. Har varit i Katrineholm den mesta tiden och kom hem därifrån sent i torsdags kväll. Sen var det ju halvdag på jobbet igår i och halloween men det fanns och göra så vi körde på heldag i alla fall. Sen iväg till farsan på middag och idag skulle jag åkt till min syster egentligen, men jag kände att jag bara inte orkade med det just nu. Trött och sliten. Helst av allt vill jag bara ha en lugn hemmakväll med lite film, popcorn och öl. Kanske lite dataspel också…

Nästa vecka blir det väl minst lika körigt. Katrineholm igen. Fast helgen lär bli lugn. Jag har i alla fall inte bokat nåt ännu.

Senast sedda:

  • 1408. Skräckfilm av Mikael Håfström. Betyg: 3/5.
    Hyffsat underhållande film om en författare som tar in på hotellrum 1408, där de dött över 50 personer på drygt 100 år. Baserad på bok av Stephen King.
    Läs mer här och här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *