Årets pucko?

Innan året hann till ändå så dök den då äntligen upp, artikeln som kvalificerar in till årets pucko! Jag menar, hur fan kan man döpa sin son till Bajen i förnamn? Helt jävla obegripligt! Pojken lär ju får stå ut med en hel del i skolan om några år… Och hoppas han blir ballerina eller gymnast eller nåt. Bara för att reta hans fotbollstokiga föräldrar lite extra… 😉

21 kommentarer

 1. Stackars unge. Om hans föräldrar inte fattar att det är puckat att döpa ett barn till ”Bajen” så lär dom inte vara världens smartaste föräldrar i andra situationer heller.

 2. Nja, jag är mest rädd för vad han kan få höra i skolan. Mobbningen idag är inte nådig… Visserligen var det bara hans andranamn, men ändå – synd om ungen.

 3. Jag tycker det största bekymret är att det över huvud taget ska finnas en nämnd/myndighet som GODKÄNNER vad varje individ ska döpa sitt barn till. Är det något man ska ha rätt att bestämma själv, så är det väl för 17 detta!

  Och även om namnet är korkat, så är det de mobbande som är fel ute, inte den med det udda namnet. Föräldrars ansvar borde ligga mer på att få sina ungar att ge fan i att mobba i första hand…

 4. Håller fullständigt med dig i det du säger att det ligger på föräldrarnas ansvar att uppfostra sina barn till att INTE mobba sina kamrater. Då hade vi sluppit många problem i samhället…

 5. det är min mamma och låtsas pappa ni snackar om, dessutom heter han WILLIAM ”bajen” erik ENQVIST, men vi kallar honom och alla andra bara för william, som sagt så ser ni i artikeln att han bara kallas så INOM familjen.

 6. Årets pucko är väl ändå du som sitter och skriver detta? och kallar någon annan det bara för att dem har döpt sitt barn till Bajen i andranamn..
  Som kommentaren över säger, han kallas inte ”Bajen” offentligt.

 7. Hey din dumma lilla Jonasson !
  Den där anonyma människan (Som då inte är aanonym i verligheten) är min vän och hennes söta lilla bror heter william ”bajen” erik enqvist.
  Håller med min kompis du är ju årets pucko här !
  Han heter william och är sjukt gullig !!!

 8. Asså vad är era problem? Det är inte min bästa väns föräldrar som mobbar wiliam det är fan ni! ni sitter och säger att han kommer bli mobbad som om det var en självklarhet! men det är det fan heller inte! so what om dom kallar han för det ? det är ju skit coolt och han e världens sötaste unge! det är ni som är sjuka i huvet som ska lägga er i med era fula komentarer för att dom kallar sin son för bajen INOM FAMILJEN! ni e ju fan pantade i hela skallen fan tänk hur hans föreldrar känner nu? och tänk hur min bästa vän känner nu när ni sitter och snackar skit om hennes familj !?!? .. ni är han sjuka i huvet ni borde skämmas iallihoppa!!! fy fan för er!

 9. ASSÅ JAG LACKAR BÄVER PÅ ER ALLA!! NI E VUXNA MÄNNISKOR !! HAR NI INGE VETT I SKALLEN ÖVER HUVE TAGET ELR ?! JAG ÄR UNGDOM OCH TILL OCH MED JAG GÖR INTE SÅNT!! USCH !! NI ÄR HÄMSKA !!! JAG VILL SLÅ IHJÄL ER ALLA FÖR ATT NI SÄGER SÅ TILL MIN KOMPIS LILLEBROR OCH HANS FÖRELDRAR !!!

 10. SKÄMS på er!
  Ni är fan vuxna ni borde veta bättre !.. Vad fan ska det här betyda?. Hur moget är det av er att stå där bakom data och säga skit. Vad är problemet ?.. Fyfan ser skäms på riktigt så jävla ouppfostrat !.. Hur fan kan man ens få en som idée?!?!.. Ni är fan sjuka i huvet seriöst tycker synd om era mamma om inte lyckade med sin upppgift i huvet att väl uppfostra sina barn. Men men.. Det är skit omoget att hålla på och snacka en massa !.

 11. Lina – varför skriver du med Caps Lock? Sen tror jag det heter. Ni är, inte Ni e. Finns ingen anledning att hota att man ska slå ihjäl männsikor pga ett blogginlägg där en person har en åsikt… just my 2 cents.

 12. assså jag blir så jävla lack på er,, okej jag kan inte stava så jävla bra med jag har iaf förnufft !! ni är helt oförskämmda och ni borde skämmas enormt mycke och be om ursäkt !!

 13. Nej tyck inte det du men det skiter jag i .. usch e det allt du kan komma med ? .. asså jag fattar inte vad ni håller på med ?! ni är sjuka männikor ! allihopp! ni borde skämmas att ni kan sitta och förnedra ett littet barn och hans föreldrar ! ,, usch !!! JÄVLA IDIOTER !

 14. men vad fan jonasson läs artikeln innan du uttalar dig om huruvida de är dåliga föräldrar eller inte? ansvar, idiot.
  /william bajen erik enqvists STORASYSTER NUMMER 2

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *