Därför är bärbara datorer kass.

Borta på IDG har man sammanställt en lista över 10 skäl till varför vi hatar bärbara datorer. Och visst känner man igen sig när man läser saker som ”dålig batteritid”, ”svåra att laga”, ”för stora” och så vidare…

Jag menar, det räcker ju att man sitter i en lokal med dålig wifi-täckning så måste man rota fram en nätverkssladd. Sen dör batteriet efter 1½ timme och då måste man plugga in nätsladden. Och har man ingen dockningsstation men bärbar som enda jobbdator (som jag), ja då måste man plugga in externt tangentbord, mus och extern skärm. Och hur trådlös och bärbar blir den då? Inte alls!

Vad tycker du? Vad är det värsta med bärbara datorer? Visst, ilandsproblem kan tyckas men skit i det nu. Kommentera! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *