DivX-stöd i Xbox 360.

xbox360-01.jpg

Inte en dag för tidigt! I och med december-uppdateringen som Microsoft släppte till sin spel- och mediakonsoll Xbox 360 igår så går det numera att streama DivX och Xvid-filmer till konsollen och din TV – något som varit efterfrågat sen konsollen kom för några år sedan. Visserligen finns det en del tredjepartsprogram som kommit runt problematiken men nu lyssnar alltså Microsoft på sina kunder och ger dem vad de vill ha. Tack för det, M$.

Så ta och starta din Xbox 360 och slunga ner uppdateringen. Den kompletta listan med uppdateringar hittar du här. Mer info hos IDG.

6 kommentarer

 1. Hej,

  Har ngn kollat att det funkar? Gjorde inte det för mig i alla fall.
  Annars – tack för det här tipset och alla andra!

  Mvh,
  Masito

 2. Tja, det BÖR ju funka eftersom det ligger i Microsofts egen uppdatering till konsollen. Enligt IDG gäller följande:

  Men den stora nyheten är förstås att det nu blir möjligt att spela upp video kodad i divx eller xvid. Närmare bestämt handlar det om MPEG-4 Part 2 i en AVI-container med profilerna ASP eller SP (Advanced Simple Profile respektive Simple Profile).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *