Gamla godingar.

Vi satt på jobbet igår, var lite nostalgiska och snackade gamla hederliga PC-spel så som till exempel Monkey Island, Day of the Tentacle, Simon the Sorcerer, Sam & Max: Hit the Road, UFO: Enemy Unknown, Full Throttle och Max Payne. Underbara spel allihop!

Hur det än är med dagens spel, så saknar de tyvärr i många fall den genuina känsla som ofta infann sig i spel från den gamla goda tiden. När grafiken inte var så bra så var man helt enkelt tvungen att ha ett starkt innehåll. Och där var LucasArts med sina äventyrsspel helt outstanding!

Blev just sugen på att rota fram de här gamla titlarna. Och finns det då nåt bättre ställe att börja leta på än Abandonia? Spana in! Ja, just det…för DOS-spelen så kan det vara idé att ladda hem gratisprogrammet DOSBox som emulerar MS-DOS på moderna datorer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *