I fas igen.

Äntligen tillbaks i fas igen. Veckan har varit rörig. Sen igår var en kollega och jag i Örkelljunga och jobbade. Det blev minst sagt en heldag… Men i morse tog jag en (tycker jag) välförtjänt sovmorgon och nu känner jag mig bättre i fas än på länge.

I morgon eftermiddag stundar julfest på jobbet. Ska bli kul. Och gott! Har dock inte riktigt bestämt än om jag tar bilen, eller om det blir att åka kommunalt i morgon. Ska ju ut och julhandla med Lundberg på lördag sen, så det vill till att vara någorlunda fräsch…

Tänkte ta ledigt i mellandagarna också. Ska bli skönt. Vi kanske går på bio eller bara åker iväg någonstans och tar det lugnt. Känns välbehövligt med en veckas sammanhängande ledighet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *