NES är död. Länge leve NES!

ComputerSweden har satt ihop en mycket intressant artikel om Nintendos legendariska spelkonsoll NES, som funnits hos oss i över 20 år nu. Den 1 november i år slutade Nintendo att reparera denna spelmaskin efter mer än 20 års support. (Känn på den, Microsoft).

Läs om den odödliga spelkonsollen NES, hur den kopierats i oändlighet och hur dess framtid ser ut nu, utan Nintendo som backar upp den. Retrokänslan gör sig påmind för oss som var med på den gamla goda tiden.

Läs mer hos ComputerSweden.

2 kommentarer

  1. Japp, för visst är det en kultkonsoll utan motstycke. Har slungat hem ett antal gamla NES-lir till min Wii och lirar frenetiskt. Men en originalkonsoll vore nice att ha i samlingen… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *