En svensk krigares återkomst.

Lord of the Rings Online - The one Ring!Med min karaktär Thymarrillious har jag återigen tagit plats i guilden Svenska Krigare i MMORPG-spelet Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar. Efter ett halvårs frånvaro har jag nu aktiverat mitt konto igen och återupptagit kontakten med klanen. Känns kul att vara tillbaks! En massa nya spelare mötte mig, men också en hel drös kända ansikten syntes när jag igår kväll loggade in i spelet.

Ser fram emot att få utveckla min karaktär under de närmaste månaderna (under den mörka årstiden). Sen får vi se vad som händer till sommaren, kanske blir det ett nytt uppehåll, vi får se… Man har ju trots allt ett liv att leva också! 😉

2 kommentarer

  1. Coolt det hade varit om jag kunde hoppa in med min COD4 gubbe i din stenålders värld med mitt G36C w. Red-Dot sight, och smiskat upp dig….. 😀

    Då hade jag smiskat upp dig………eller rent utav ”ägt” dig… 😉

    ”Over and out”

  2. Haha! Ta och kom ner på jorden igen va, private Jockeman. Du har inte en sportmössa när du möter mig på min egen planhalva! 🙂

    Tänk om jag kanske kan magi och förtrollar ditt vapen till en kanin! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *