Ledig dag.

Tog dagen ledigt. Skönt! Och välbehövligt efter nyårsfirandet och driftstarten i Örkelljunga i förrgår. Var helt slut igår. Hela kroppen värkte och jag var omänskligt trött. Så idag fick det bli en ledig fredag! Träffade pappsen i affären där vi shoppade helgkäket. Alltid trevligt!

Just nu håller jag på att baka. Det blir brytbröd. 26 stycken små härliga varma bröd. De skall ätas varma med ost och ett glas mjölk. Det är lyx, det!

Blir nog en sväng till Borås i eftermiddag också. Inte för att jag ska handla nåt (alla pengar är redan slut) men tjejen var sugen på nåt nytt TV-spel. Sen köper vi nog med oss lite smarrigt thaikäk från Young Thai i Knalleland. Bästa krubbet! 🙂 Och så blir det nog lite vin och en film senare ikväll…

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *