Oled – sjuuukt bra!

M3’s Simon Johansson rapporterar från CES-mässan där han sprang på ett gäng flong nya oled-skärmar och han sparar inte på superlativen när han beskriver hur sjukt grymma dessa millimetertjocka skapelser är – och dyra! 🙂

Spana in klippet här!

4 kommentarer

  1. Detta är PLATT-TV! Ahh, vill ha… 😀 men vill inte betala 16 lax för 11″ och en livstid på ca 3år. 🙁

  2. Japp visst är de läckra. Så jäkla smäckra alltså! Men som sagt, livslängden och priset avskräcker från att göra några investeringar. Vi får hoppas att tekniken går att utveckla tillräckligt eller blir svinigt billig så står vi först i kön! 🙂

  3. På besök hos Sony i Japan i juni fick jag se de här skärmarna, plus en större variant på ca 25 tum som fanns i ett enda exemplar, och jag förstår reporterns fascination. Det var en häftig upplevelse.

  4. Tjena Henrik! Kan tänka mig att det var en upplevelse. Man blir fuktig bara man ser videon eller bilder på dessa skapelser i profil. Hur grymma som helst ju!

    Förresten, var jobbar du Henrik? Med tanke på besöket hos Sony… Ha det gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *