Onsala Herrgård.

Precis hemkommen från en lång konferensdag med jobbets konsultgrupp på Onsala Herrgård utanför Kungsbacka (i Halland va? Eller hur Johan 😉 ). Vi har varit där och lagt upp strategier och arbetssätt samt diskuterat kommande seminarie och mål att nå under 2008. Givande, men mycket jobb återstår. Gäller att kunna omsätta alla ord i praktiken också.

Onsala Herrgård förresten, ett grymt fint ställe precis vid havet. Byggt 1901 och restaurerat till originalskick. Sommarbostad till Tjolöholms Slott sedan gammalt, men numera 100% konferensanläggning. Och riktigt god mat dessutom. Till lunch åt vi lax med vitvinssås och kokt potatis. Sen ikväll blev det kräft- och hummersoppa till förrätt, kalvytterfilé med klyftpotatis, soltorkade tomater, rostad paprika och en god timjansås till huvudrätt och till dessert serverades chokladmousse med hallonsås och marinerad mandarin. Givetvis med passande viner till! Själv fick jag ju stå över eftersom bilen skulle ta mig hem genom vinterkvällen. Men i alla fall, en måltid värdig kungar!

Så ta och besök Onsala Herrgård på nätet. Ett besök på deras söndagsmiddag kan jag våga mig på att rekommendera. Blir nog själv nåt ditåt fram i sommar.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *