Senast sedda: I am Legend.

I am LegendI actionfilmen I am Legend tar Will Smith på sig rollen som Robert Neville, en amerikansk militär som blir ensammast i världen efter att ett dödligt virus spridit sig och utrotat allt i sin väg. Ensam med sin hund Sam bor han kvar i spillrorna av New York och försöker hitta ett botemedel mot den fruktade epidemin. Dagtid är han aktiv i sitt letande men när mörkret faller tvingas han ta skydd i sin gamla lägenhet, utanför härskar muterade människor, så kallade ”dark seekers”. Zombieliknande människor som han tvingas konfronteras med i sin jakt på botemedlet.

En helt okej film faktiskt! Enligt mig är den ingen kalkon, vilket man hört på vissa håll. Snygga scener, med ett söndertrasat New York och en hel del läckra effekter. Påminner lite grann om filmen ”28 Weeks Later” i upplägget. En sevärd film!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *