3-rätters och spöad i bowling.

Oj oj oj, vilket drag det blev igår kväll. Vi var bjudna hem till Wisbergs och där serverades en undebart god 3-rätters middag. Sedan Melodifestivalen med treåriga dottern i huset som central punkt då hon studsade runt som en gummiboll i vardagsrummet och sjöng med för full hals i alla nummer. Underbar unge, helt enkelt! 🙂

Sen blev det bowling på Nintendo Wii och det gick rätt bra till att börja med. Vinst på första! Men omgång två åkte vi allihop på spö av fru Wisberg så det stod härliga till. Och hon blev lika kaxig som vanligt! 😉 Livsfarligt att låta henne vinna sådär, man lär få höra det länge…

Så vad tyckte ni om Melodifestivalen? Sanna och Rongedal till final. Själv tyckte jag att Rongedal hade startfältets bästa låt. Mycket Bee Gees och Scissor Sisters över den. Skönt. I övrigt säger jag bara en sak: Kebabpizza och feta fälgar! 😀

8 kommentarer

  1. Tja Kim! Jaså, du ligger i Götet ikväll säger du? Blir du kvar nån dag till eller drar du vidare? Hade varit kul att ta en lunch eller bara träffas och säga hej.

  2. Chefen, klart jag bli kvar i några dagar. Torsdag kväll åker jag till Malmö. Så en lunch kan vi säkerligen fixa! Höjtar till ikväll när jag jobbat klart.

  3. Hey hey! Står förtillfället i Alingsås och kränger lite telefoner. Finns på Quality Hotel vid Ringön ikväll. Glid förbi i baren så fixar jag några bärs 😀

  4. Tjena Kim. En lunch hade passat bättre… Blir inga bärs för min del ändå, eftersom jag måste köra 6 mil hem från stan sen! 🙁
    Men vart lunchar du i morgon då? Kanske kan sy ihop nåt, om du inte har annat för dig. Höres!

  5. Tjenare! Vi får styra upp det imorgon. Droppar ett mail med mitt telenummer så kan vi hålla kontakten imorgon. Förmodligen blir det runt Alingsås som det ser ut nu. Men som sagt så kan vi höras vid imorgon!

  6. Fick mailet Kim. Så jag lägger in numret i mobilen och drar ett meddelande till dig i morgon för att se var du befinner dig, och om jag har möjlighet då.

    Höres!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *