Helgjobb.

Efter frukosten i morse så satte jag mig i bilen, drog på Predikanten av Camilla Läckberg på iPoden och blåste ner till Göteborg för att jobba några timmar. Kände att jag låg hopplöst efter med ett par jobbgrejor som måste vara klara på måndag. Och eftersom hela gårdagen bestod av möten och åter möten så var det inte mycket annat att göra än att jobba på lite extra. Det var lugnt och skönt på kontoret, inte en kotte där förutom jag så jag tog en kopp kaffe och drog på lite musik på hyffsad volym och sen satte jag igång med det jag skulle göra.

På vägen hem från stan tänkte jag ta en rövare och gå på bolaget vid Focus i Gårda. Men det sket sig, fanns inga p-platser. Frölunda spelade hemmamatch och årets Båtmässa hade precis dragit igång så det var knökat. Fick åka hem tomhänt igen. Men väl hemma tröstade jag mig med lite godis och några timmar LOTRO på datorn.

Men nu är klockan snart 18 och det börjar bli dags att laga lite käk. Kyckling Korma står på menyn. Och sen blir det väl en film, kan jag tro.

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *