Jonasson summerar vecka 5.

Förra veckans insats rent jobb-mässigt var i stort sett helt vigt åt PocketPC-handdatorer och den programvara som vi utvecklar för dessa. Mycket möten, mycket tester och några timmars extra helgjobb blev det. Och det ser ut att fortsätta denna veckan… 🙁

Fritiden förra veckan bestod mest av LOTRO, MMORPG-liret som jag satt igång att börja spela igen. Kul! Vi såg några filmer också, och några gamla avsnitt av Svensson Svensson från den andra säsongen. Kul!

Dagens skostorlek:

  • 48 (mina svarta Adidas. Går även under namnet clownskorna)

Veckans låt:

Sedd film:

  • Aliens vs. Predator 2: Requiem. Hade inga höga förhoppningar om denna rulle, och tur var väl det. Helkass om ni frågar mig. Nä, tacka vet jag de gamla klassisk Aliens-filmerna. Det här var bara lågt – lägre än Glocalnet. Betyg: 1/5.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *