Sugen på nytt grafikkort.

GeForce 8800 GT

Sitter här och titta på diverse webbsidor efter ett nytt grafikkort. Sedan jag började lira LOTRO för en dryg vecka sen så har jag insett att mitt gamla GeForce 7950 GTS börjar sjunga på sista versen. Behöver definitivt ha ett DirectX 10-kort i burken om man ska få ut max av spelen. Känns som om DX9 är hopplöst efter numera.

Men vad ska man satsa på? Jag är ju inte längre någon hardcore-gamer så ett GeForce 8800GT bör kunna räcka, och då kommer jag undan med cirka 2500 pix för ett 512Mb-kort. Inte så illa. Kanske får bli ett inköp vid nästa månadslön. 🙂

10 kommentarer

 1. 🙂 hittat på netonnet ! PNY Verto GeForce 8800GT 512MB 2490:-

  Lagershop Borås*Nej Osäker leveranstid *Blää*
  Lagershop Ullared*Nej Osäker leveranstid *satan*

  jaha 🙁

 2. Hehe, precis det kortet som jag kollade på också. Och vet du vad.. Det finns på lager här i Göteborg! 🙂

  Ska jag köpa med mig två eller? 😀

 3. Haha, skyll på henne! 😉
  Fet personalrabatt du har, 96 kronor. Inga höjdarmarginaler på de här prylarna. Fixar du dem fraktfritt i så fall eller? 😉

 4. Nu blev det lite fel. 2399:- MINUS 25% personalrabatt 😛 Såg själv att det var lite svårt att fatta vad jag skrev tidigare 😛 Så lite bättre rabatt är det allt! 😀

 5. Hehe… Då så! Men den gäller väl inte så länge till om jag förstår det hela rätt, du som ska byta jobb och allt? Man kanske skulle slå till… 😉

 6. Precis, det är snabba ryck isånnafall. Ska se om vi har några hemma i Gävle först bara. Men det går nog att lösa 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *