Tankar om den nya designen.

CheckmarkJag har precis avslutat undersökningen här på sidan om huruvida ni besökare gillar den nya designen eller inte. De allra flesta av er, närmare bestämt 58% tycker att designen är riktigt snygg, vilket förstås gör mig väldigt glad!

Men jag är minst lika intresserad av er 8% som tycker att designen är kass. Vad är dåligt? Kommentera gärna detta inlägg och kom med konstruktiv kritik, så att jag har möjligheten att försöka förbättra det som inte är bra.

Är färgsättningen fel? Val av typsnitt? Bakgrundsbilden? Layouten? Hur borde det se ut istället? Ventilera gärna era åsikter. Konstruktiv kritik är bara nyttigt och jag lovar att ta åt mig.

Tack på förhand!
– Jonasson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *