Tillbaks i Ystad.

Sitter här på mitt hotellrum i Ystad och längtar hem. Jag har varit i Tommarp (låg förresten på Hotell Kockska Gården i Simrishamn i natt) och jobbat ett par dagar nu, och i morgon skall jag på ett konsultbesök till en kund här i Ystad. Sen ska jag hem!! Hem och fira helg. Kanske ta ett glas whisky och bara andas ut… Umgås med min Tussis och bara ha det skönt. Saknar dig!

Som vanligt när jag är här nere i Ystad så ligger jag på Ystad Spa & Konferenshotell på gamla regementet. Utanför mitt fönster ser jag inspelningsplatsen för Wallander-filmerna, och bara några meter längre bort på området ligger filmstudion. Detta är också det hotell som de brukar ligga på, Krister Henriksson, Ola Rapace och Johanna Sällström. Som det Wallander-fan som jag är, så är detta lite av helig mark. Alltid kul att känna igen sig i verkligheten från platser man annars bara sett i filmerna.

Tog förresten med mig kompaktkameran, min gamla IXUS 55’a på resan. Hade tänkt ta några fina bilder av Österlen men det har blivit långa arbetsdagar och när jag väl kommit ut så har det varit mörkt. Men jag har i alla fall slängt ihop ett litet klipp från hotellet så ni kan se hur jag har det på resan. Det kommer upp så fort jag får tag på en USB-kabel till kameran.

[film kommer inom kort]

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

3 kommentarer

  1. Yeah, Ystad där var jag förra veckan. Härlig stad faktiskt! Förtillfället slappar jag på hotellet i Västerås. Får se vart det blir senare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *