Bloggen byter skepnad.

Idag har jag, i samband med att jag uppgraderade bloggtemat till senaste versionen av Freshy 2 (v2.0.6), också låtit bloggen ändra format lite grann. Jag har stoppat in några nya features och en förhoppningsvis gjort det lättare att hitta rätt bland alla inlägg. Jag hoppas att du som besökare ser detta som en förbättring!

Till exempel så har sökmotorn för sidan flyttat upp i huvudet, men behåller sin ”Live-search”-funktionalitet tack vara AJAX-stödet. Möjligheten att kolla filmtrailers är tillbaks och jag har också en feature som jag kallar ”Dagens bakgrundsbild”. Även kommentator-funktionen har fått sig en översyn.

Jonassononline byter skepnad.

Många har också frågat mig vilket typsnitt jag anväder här på bloggen, eftersom valet av font verkar ha tilltalat er besökare. Och det typsnitt som används i princip genomgående här på sidan är ”Century Gothic”. Ett ganska vanligt typsnitt som de allra flesta har i sin dator, men som jag själv tycker är väldigt underskattat, då det gör sig väldigt bra på skärmen. Lättläst och bra.

Typsnitt Century Gothic

4 kommentarer

  1. Omdesign i all ära, men jag tror de flesta här inne är ointresserade av om din sökfunktion har AJAX-stöd eller om när du uppgraderar WordPress till en ny release. Något att tänka på kanske.

  2. Må så vara, må så vara… Men kände att jag ville lyfta fram temat, vars skapare är värd en stor eloge! Visst, att livesöken drivs av AJAX må vara tekniskt mumbojumbo men det tillför någonting. Men du har säkert rätt Johan, de allra flest bryr väl sig föga…

  3. Jag tycker faktiskt att AJAX sökfunktionen är klockren, fungerade utmärkt när jag sökte efter just det här inlägget! Faktiskt riktigt bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *