En heldag fram datorn.

God kväll. Idag har jag spenderat mer eller mindre hela dagen framför datorn på hemmakontoret, där jag lirat Lord Of The Rings Online med min polare Lundberg. Kul att spela ihop med nån som man känner. Vi känner varandras spelstil väl och vet exakt vad och när saker och ting behöver göras för att vi ska få flyt i spelet när vi lirar ihop.

Som sagt så har jag suttit här mesta delen av dagen och det är inte utan att man har liiite dåligt samvete för att man inte varit vidare social eller hunnit med att göra något annat (förutom att jag har varit ute och skottat ett par gånger). Men är det långhelg så är det, och en speldag kan man vara värd emellanåt. Men i morgon börjar allvaret igen – jobb! Fast det känns ganska bra med tanke på att det är den 25’e i morgon = LÖN! Jippie!! 😀

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *