Jävlar, vilket drag!

Jävlaranamma-rävenÄntligen har man vaknat till någorlunda. I alla fall såpass att man kan avrapportera Jävlaranammas bejublade konsert på Storans clubscen i lördags! Herrejävlar sicket drag det var!

Som vanligt när det är konsertdags i Götet så börjar vi kvällen med några rundor bärs och Jäger på Hard Rock på Avenyn. Sen vidare ner till Storan och ett gott gäng som stod i kö utanför och skrålar sköna välkända låtar med våra hjältar från Göteborg. Sen in efter ett tag och köpte öl + nya t-shirten (porr & country club) samt nya plattan ”Älskade Göteborg”. Underbar skiva för övrigt, om än något kort (bara 8 spår).

Sen knödde vi oss allra längst fram på högerflanken och hade finfina platser när gubbsen kom upp på scen (dryga halvtimmen sena!). Alla de gamla klassiskerna fanns med, och några av rockarna i Hammerfall kom in på ”Idioten” och gjorde ett gästspel. Vilket ös! Det bjöds på stagedives och öl från scen och stämningen var på topp!

Sen blev det bussen hem närmare midnatt. Trött och genomblöt av öl och regn dåsade man in en sväng innan det var dags att kliva av och krypa de sista metrarna till ytterdörren. En kväll att minnas! Eller att försöka minnas! 😉 ”Jävlaranamma – bandet med dom goa låtarna!”

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *