Trött men kan inte sova.

Sitter här framför datorn fast jag egentligen borde sova för länge sen. Har varit trött ikväll och större delen av eftermiddagen, och plågats av huvudvärk. Har varit alldeles yr i huvudet och det har värkt i benen. Känns som om det är någonting på gång i kroppen… Eller så är det bara jävligt mycket att tänka på. Många projekt på gång på jobbet just nu, och snart är det bröllop och undertecknad skall vara toastmaster, så mycket tankar kretsar kring det.

I sängen ligger min sjuka flickvän och sover oroligt vilket håller mig vaken. Så jag sitter här en stund tills dess att hon somnar in lite djupare, och förhoppningsvis sover lite lugnare. Innan dess kan jag ändå inte sova… *gäsp*

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *